Iesirea din scena a lui Logan este una demna de un astfel de personaj!

Iesirea din scena a lui Logan este una demna de un astfel de personaj!

 

Am stat mult sa ma gandesc cum sa scriu despre noul Logan. Multi considera ca este o surpriza placuta, ca e mai mult decat se asteptau ei. Altii, ca mine, spun ca e fix ce trebuia sa fie. Nu ma poate impresiona un film cu super-eroi, pe ele eu le-as compara doar intre ele: au un univers al lor, sunt un gen distinct de filme.

Dezavantajul lor major este ca te obliga sa urmaresti intreaga serie. La Logan era simplu, nu erau multe filme, dar daca te gandesti la seria Avengers sau la eroii concurenti, Batman ori Superman, te cam ia durerea de cap. Puneti-va in locul unui pustan de 15 ani care acum aude de Batman si care trebuie sa-si piarda cateva zile pentru a se pune in tema. Sau, bineinteles, are varianta deja clasica in blogosfera de a merge la film fara sa fi vazut nimic in prealabil si, eventual, de a se si lauda cu asta.

Sa revenim la Logan. Cu riscul de a face spoiler, va spun ce v-am spus deja in titlu: aceasta este iesirea lui din scena. Doar ca, vedeti voi, fix asta este farmecul filmului. Nu trebuie sa te duci la Logan ca la un film oarecare, nu trebuie sa te duci cu gandul ca este un nou film din seria X-men, ci trebuie sa te duci cu gandul ca este ULTIMUL film in care-l mai vezi pe Logan. Fix asta trebuie sa ai in cap si, zic eu, daca filmul ar fi promovat astfel, ar avea de castigat la incasari.

Este, din punctul meu de vedere, o iesire DEMNA de un personaj precum Logan. O iesire pe care trebuie s-o vezi la cinema, nu acasa, pe laptop. Este un film in stilul filmelor cu super-eroi, nu iese din tipar foarte mult, insa este printre cele mai bune din acest gen. Este tipul de film care scoate in evidenta un personaj, iar Logan este un PERSONAJ cu majuscule.

Nu este doar un film in care unul ii cafteste pe toti, daca de asta va temeati. Da, este un film sangeros, Logan nu este un om tocmai pasnic, dar nu doar asta veti vedea in film. Va las pe voi sa ii descoperiti farmecul si sa-l vedeti pentru ultima oara. Va las sa savurati iesirea sa DEMNA din scena 🙂

Logan intra maine, 3 martie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Odeon Film. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Iesirea din scena a lui Logan este una demna de un astfel de personaj!. Categories: 2017. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.