Jocul de airsoft este un antrenament bun pentru actori

Jocul de airsoft este un antrenament bun pentru actori

 

 

Sunt la moda in Romania, in special in capitala, cursurile de, citez: Dezvoltare personala prin actorie. Nu le neg utilitatea, actoria chiar te ajuta sa te dezvolti. Daca nu in alt fel, macar te ajuta sa scapi de emotii cand vorbesti in public. Asta desi, paradoxal, exista actori care au oroare de a vorbi in public (pe scena, cand joaca un rol, se simt mai confortabil).

Cunosc persoane care au facut astfel de cursuri. Ele considera ca acele cursuri au fost utile. Imi recomandau si mie sa fac, lucru de care inca nu sunt decis.

In sens invers, insa, intrebarea cheie este: ce cursuri ar trebui sa urmeze un actor? Ce anume l-ar ajuta pe actor sa se dezvolte, sa fie mai bun in meseria lui?

Da, actorii, in special cei romani, urmeaza tot felul de cursuri de actorie. Cunosc tineri actori care au urmat cursuri la 3-4 scoli distincte de actorie. Teatru sau film, nu conteaza. Fiecare latura te dezvolta intr-un fel, fiecare are utilitatea sa.

La modul efectiv, insa, ce anume i-ar ajuta pe actori? Printre multiplele variante, cineva imi semnaleaza o chestie misto: jocul de airsoft ajuta foarte mult actorii, in special pe cei care trebuie sa interpreteze roluri in filme de razboi.

In jocul de airsoft, ai parte de replici dupa arme adevarate, prin intermediul lui poti invata diversele tipuri de pistoale, pe care va trebui sa le folosesti si pe platoul de filmare.

Jocul de airsoft este foarte realist. E drept, unii spun ca poate nu e atat de bine sa te joci de-a razboiul, ca nu se glumeste cu asa ceva. Pot fi de acord, din acest motiv nu as recomanda airsoft tinerilor (nu stiu exact, legal, care e varsta minima). Nu le-as recomanda nici jocurile alternative, mai putin periculoase, gen paintball sau lastertag. Dar pentru actori, pentru a-si intelege personajele, pentru a se putea descurca pe platou, jocul de airsoft este ideal.

Iar daca vorbim despre jocul de airsoft, trebuie sa vorbim si despre locurile unde poate fi jucat, dar si de accesoriile necesare. Din aceste motive, site-uri gen airsoft6 sunt extrem de utile. Aici nu doar ti se vinde o replica de arma ori ti se pune la dispozitie un camp de batalie, ci si ti se explica jocul de airsoft. Extrem de util si nu doar pentru actori.

Sunteti familiari cu jocul de airsoft? L-ati practicat pana acum? L-ati practica? Astept comentariile voastre. Si, daca am gresit cu ceva, va rog doar sa nu trageti. 🙂 (Poza este luata de aici). Salutari CINEMILE tuturor!

One thought on “Jocul de airsoft este un antrenament bun pentru actori”

RaspundE-MI-L

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.