Mad Max Fury Road

Mad Max Fury Road

 

Filmele speciale merita articolele speciale. Filmele iesite din tipar merita articole … iesite din tipar. Mad Max Fury Road este, cu siguranta, in aceasta categorie.

Va dau 5 hint-uri nebunesti despre Mad Max Fury Road:

Mad Max Emil Calinescu

1. In general reinvierea unei francize nu este vazuta cu ochi buni. Multi nu gusta astfel de reveniri, unele dintre ele se dovedesc a fi dezastre notorii. Uneori, insa, se dovedeste a fi o decizie inspirata. O franciza incheiata in 1985, pe care multi o credeau moarta si ingropata, revine in forta in 2015, folosindu-se din plin de tehnologia actuala. Un film precum Mad Max Fury Road este MUSAI de vazut in 3D. As zice ca e musai de vazut in IMAX, dar ar fi nedrept fata de cei din provincie, care nu au parte de experienta IMAX.

2. Mad Max Fury Road este atat de ilogic incat iti place la nebunie. Daca vrei sa gasesti ceva LOGIC la acest film iti va fi extrem de greu. Dar tocmai asta este farmecul: entertainment pur. In fond, nu ai mers la acest film pentru ceva inteligent, nu?

Mad Max Emil Calinescu Andrei Boiangiu

3. Mad Max Fury Road este recomandat pasionatilor de masini, pasionatilor de motociclete, pasionatilor de muzica rock data la maxim, pasionatilor de efecte speciale… Contraindicatii? As zice doar ca este contraindicat fitosilor, dar cred ca si ei, daca-s dusi cu forta in sala de cinema, il vor aprecia.

4. Isi mai aduce cineva aminte de povestea din precedentele? Acum e un motiv bun sa le revedeti. Va fac un mic #spoiler: Mad Max Fury Road nu este nici sequel, nici prequel. Este UN FEL DE interquel. Va prindeti voi ce si cum 🙂

Mad Max Emil Calinescu Sofia Ungureanu

5. De ce n-am folosit structura clasica pentru Mad Max Fury Road? Simplu:
– La puncte slabe as fi putut pune 10 puncte, unele sub altele, iar la puncte tari la fel de multe. As fi putut pune, apoi, lista in sens invers: punctele slabe sa le consider tari. As fi avut la fel de multa dreptate.
– La rezumat as fi pus liniuta. Nu d-alta, dar povestea este, LA PROPRIU, lasata in plan secund. De multe ori chiar uiti de ce se lupta aia p-acolo. Nu ca ar conta vreun pic.

Mergeti sa vedeti Mad Max Fury Road. Este tipul de film pe care-l poti revedea oricand, de fiecare data te vei bucura la fel de mult de el. Avand in vedere ca actiunea este in plan secund, detaliile pe care deja le stiti nu va vor rapi aproape deloc farmecul unei revizionari. SI ca sa vedeti ca nu-s singurul nebun, va spun ca si Malaezu-l recomanda. Eu pun, insa, o alta intrebare acum: CINE MI-L critica? 🙂

Nebunia Mad Max Fury Road incepe de astazi in cinematografele din toata tara, fiind adusa-n Romania de Freeman Entertainemnt. Salutari NEBUNESTI tuturor!

ps: Oare din cauza Mad Max Fury Road is atat de nebun incat am pus doar poze cu mine-n articol?

. 4 comentarii la Mad Max Fury Road. Categories: 2015, Filme noi. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

4 thoughts on “Mad Max Fury Road

  1. Pingback: Mad Max: Fury Road

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.