Zilele filmului la Vatra Dornei. Noi perspective asupra totalitarismului.

Zilele filmului la Vatra Dornei. Noi perspective asupra totalitarismului.

 

 

Am fost 2 ani la rand la Festivalul de film istoric de la Rasnov. De fiecare data am fost ca student si nu ca blogger. Diferenta este din punctul de vedere al obligatiilor: nu eram obligat sa scriu, insa trebuia sa particip la prelegeri. Oricum participam, toate prelegerile erau interesante.

Ultima oara am fost in 2013. Acolo, la Rasnov, am cunoscut pe Emilian (cu care chiar am stat in camera).  Este si el blogger, dupa cum vedeti. Cand l-am cunoscut eu era masterand la istorie, teza sa de dizertatie urma a fi despre Corneliu Coposu. L-am cunoscut, insa, ca o persoana extrem de interesata de istorie in general, o persoana extrem de citita si extrem de culta.

Atunci cand am auzit ca el se ocupa (nu singur) de organizarea unui micut festival de film, am zis ca trebuie musai sa ajung acolo.

Zilele Filmului la Vatra Dornei

Dupa cum vedeti, festivalul are loc la Vatra Dornei. Mai multe despre festival inca nu stiu, ce stiu, insa, este faptul ca se potriveste perfect programului meu: intre 5 si 13 august voi fi in vacanta in Franta, deci ma intorc exact cand trebuie pentru a merge la frumosul festival.

Asadar, tineti minte: Zilele filmului la Vatra Dornei. Noi perspective asupra totalitarismului. – 14-16 august 2015. Pasionatii de istorie recenta nu au voie sa-l rateze. Salutari CINEMILE tuturor si ne vedem la Vatra Dornei in august 🙂

3 thoughts on “Zilele filmului la Vatra Dornei. Noi perspective asupra totalitarismului.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.