Serialul 4 Blocks – In fiecare luni la TNT

Serialul 4 Blocks – In fiecare luni la TNT

 

In ceea ce priveste filmele de lungmetraj sunt la zi, stiu tot ce apare prin cinematografe. Sunt la zi si cu filmele romanesti, am ratat putine filme. Putine spre deloc. Oricum, la TIFF recuperez.

Sunt destul de informat si in ceea ce priveste scurtmetrajele. Aici am de recuperat, dar oricum vad mai multe scurtmetraje decat multi colegi bloggeri. Unii nici nu vor sa auda de ele.

In privinta serialelor sunt, insa, in urma. Acasa pur si simplu nu prea ma uit la filme. Filmele se vad cel mai bine la cinema. Acasa poti fi distras de multe chestii. Din acest motiv, dar nu doar din acesta, la seriale stau prost.

Sunt, insa, unele seriale care ma atrag. Sunt unele seriale care mi-au suscitat interesul si pe care mi-am propus sa le vad. Din aceasta categorie face parte serialul 4 Blocks, pe care-l vom putea vedea pe TNT.

Inainte sa va vorbesc despre el, sa va zic ce tip de seriale imi plac. Asadar, cateva chestii pe care mi le doresc la serialele:

1. Actiunea sa se petreaca in zilele noastre. Deci nici filme de epoca, nici SF-uri ce se desfasoara peste 200 de ani. Ca actiunea e in anii 90 e altceva, tot „aproape” de zilele noastre inseamna.

2. Thriller-ul este pe primul loc, insa nu refuz dramele ori comediile bine facute. SF-urile sunt ultimele pe lista. Doar unul bun ma poate convinge.

3. Imi plac serialele cu PERSONAJE. Sa fiu impresionat nu doar de poveste, ci intai si intai de personaj.

Saptamana asta, adica ieri, s-a lansat pe TNT un nou serial, 4 Blocks. Eu am vazut primul episod, in avanpremiera, acum aproape o saptamana. Sa va zic 3 lucruri misto vazute in acest prim episod:

1. Povestea se desfasoara in Germania, in zilele noastre (ce va ziceam mai sus). Este scos in evidenta conflictul dintre mafia araba (aflata in prim plan) si mafia turca. Este fix conflictul dintre italieni si irlandezi, binecunoscut din filmele cu mafie facute de americani.

2. Apar in peisaj si nou-venitii, imigrantii. O problema cat se poate de actuala.

3. Imi place personajul principal, Toni. Este interpretat foarte bine de Kida Kohr Ramadan. Actorul a si venit la lansarea filmului in Romania.

Photo credit: Silviu Pal – www.silviupal.ro

Mai tin sa mentionez un singur lucru: filmul are un site facut special pt Romania, http://www.4-blocks.ro/. Acolo veti gasi multe chestii misto despre film. Inclusiv sinopsisul fiecarui episod. Are anuntate doar 6 episoade, sunt curios ce succes va avea, la noi si afara.

Asadar, 4 Blocks, pe TNT, ora 22:55. Inca 5 saptamani de acum inainte. Zic ca merita sa-l vedeti. Pozele sunt luate de la Silviu Pal, prezent si el la lansarea filmului, si de pe site-ul oficial al peliculei. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Serialul 4 Blocks – In fiecare luni la TNT. Categories: Seriale. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.