Sunt un mic ticalos 4

Sunt un mic ticalos 4 este un nou episod al seriei de succes cu minioni. Oare a mai tinut cineva socoteala al catelea film al seriei este? Nu, nu este al patrulea, desi titlul asa ar putea sugera.

Ca sa va spun pe scurt de tot DE CE trebuie sa vedeti noul Sunt un mic ticalos 4, va zic doar atat: aici vedeti cum au fost conceputi MEGA minionii. Urmatoarele episoade, inclusiv un serial, ii vor avea in prim-plan.

Povestea este aparent simpla: in viata lui Gru apare Gru JR. Fiul sau pare a avea ca unic scop in viata sa il chinuie pe tatal sau. Lucru pe care Gru il accepta si pare chiar sa-l incurajeze. Insa atunci cand Gru il are de infruntat pe Maxime Le Mal, un vechi inamic din copilarie, Gru isi duce familia departe, undeva unde sa nu poata fi gasiti. Cum se termina intreaga infruntare si ce aliat are Maxime ramane sa descoperiti singuri. Tot singuri veti descoperi ce referinte cinematografice se regasesc in acest film. Ma rog, eu nu le vazusem din prima, mi-au fost semnalate ulterior. Asa ca nu fiti dezamagiti daca nu le-ati ginit. Nu e nimic gresit cu voi. Pur si simplu v-a prins povestea si v-ati bucurat de ea.

Emil Calinescu la Sunt un mic ticalos 4

Despre animatia Sunt un mic ticalos 4 trebuie sa mai spun alte 5 lucruri. Eu le consider relevante, demne de interes. Le voi lua pe rand.

Sunt un mic ticalos 4 nu este cu mult diferita de predecesoarele sale. De fapt, acest lucru poate fi vazut deopotriva drept calitate si defect: pe de-o parte, nu scade calitativ, nu dezamageste, pe de alta parte poate parea, in ochii unor cinefili pretentiosi, drept o ciorba reincalzita, o copie, chiar daca aproape identica, a predecesorilor sai. Copiii se vor bucura de aceasta noua animatie, de asta sa fiti convinsi. La fel cum se va bucura si copilul din voi.

Sunt un mic ticalos 4 ruleaza atat dublat, cat si subtitrat. Eu l-am vazut subtitrat, in limba originala, cu Sofia Vergara dubland al doilea personaj negativ (ajutorul lui Maxime). Nu va zic mai multe, va trebui sa descoperiti singuri personajul. Credeti-ma pe cuvant: un personaj delicios!

Sunt un mic ticalos 4 este co-regizat de Chris Renaud, cel care a regizat si primul film al francizei (aparut acum 14 ani!). Nu intru in detalii legate de regizorii si coregizorii fiecarui episod (asa le zic eu: EPISOADE!) al francizei, spun doar ca acest film aduce foarte mult cu prima parte a francizei. Ceea ce e de bine, sa nu intelegeti altceva. De foarte bine.

Sunt un mic ticalos 4 poate fi vazut independent de celelalte filme ale seriei. Veti intelege 70% din film. Ok, nu stiti ce e cu creaturile acelea mici si galbene, dar va veti prinde pe parcurs. Ideea este ca nu-i 100% serial cinematografic, ceea ce este de bine. Puteti descoperi franciza pe parcurs. Ok, apoi va trebui sa le vedeti pe toate din urma, ceea ce inseamna ca veti avea un weekend agreabil alaturi de micutii minioni.

Sunt un mic ticalos 4 sta decent la capitolul efecte 3D: pentru 2024 poate fi dezamagitor pentru unii, dar pentru 2010 s-ar putea dovedi indeajuns de bine. De ce 2010? Pai atunci au aparut minionii, dupa cum v-am zis deja. Ei sunt nemuritori, nu imbatranesc, asa ca franciza ramane la fel de tanara. Nu progreseaza, nu regreseaza. Probabil asta-i si ideea.

Sunt un mic ticalos 4 este per total o animatie foarte buna, in linia celorlalte filme ale seriei. O recomand tuturor copiilor, dar si tuturor adultilor cu suflet de copil. Si va avertizez ca mai urmeaza filme din aceasta serie. Lucru care pe mine nu poate decat sa ma bucure. Mai sus si mai jos gasiti cele 2 trailere: subtitrat si dublat.

Sunt un mic ticalos 4 va intra in cinematografe de maine, 5 iulie 2024, fiind distribuita in Romania de Ro Image 2000. Este disponibila in toate formatele, inclusiv Dolby Atmos, 4DX si IMAX

. Niciun comentariu la Sunt un mic ticalos 4. Categories: 2024, Animatii. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.