Trif Vlad despre Mary Poppins revine – Mary Poppins Returns

Dupa cateva decenii de la prima vizita, dadaca fermecata se intoarce sa ajute familia Banks intr-un moment de rascruce al vietii lor. Asa incepe povestea magica a unui nou musical cu Marry Poppins, intitulat Mary Poppins revine – Mary Poppins Returns.

Mary Poppins revine in 2018 cu un „American musical fantasy film” in regia lui Rob Marshall si cu un scenariu realizat de David Magee. Rolurile principale sunt interpretate de Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda si Ben Whishaw. Plasat in Londra anilor 30` dupa o tragedie in familie, Mary Poppins revine parca de nicaieri cu farmecul si magia ei. Sper ca toti adultii care au citit cartile in copilarie sa fie prezenti la acest film pentru ca tot ce urmeaza este intr-adevar un proiect de exceptie. Walt Disney Pictures ne prezinta din nou o poveste plina de pozitivism care te tine captivat prin simplism si maiestria scenelor.

Ca si in filmul original aici gasim secvente care includ combinatii de live-action cu animatie, ceea ce ofera o bucurie deosebita publicului tanar. Desenele animate au fost create manual apoi transpuse prin tehnologia moderna.

Muzica este realizata si adaptata de Marc Shaiman cu sprijinul lui Scott Wittman cu care a completat albumul lansat de Walt Disney Records pe 7 decembrie.

Acum sa aruncam un ochi si asupra review-urilor: IMDB ofera un scor de 7.6, rottentomatoes un tomatometru de 78% cu un scor al audientei de 72%, iar metacritic un metascore de 65 cu un user score de 6.9. Nu pot sa spun decat ca ne incurajeaza sa revedem acest simbol al cinematografiei clasice americane. Filmul ne lasa o impresie buna si este presarat de concluzii motivationale despre om si societate.

Mary Poppins revine este un „rare treat”, un film de moda veche, un musical care ne lasa un mesaj la fel de demodat care merge perfect in lumea moderna. O poveste capricioasa si colorata care si-a facut loc in contextul modern. Nu doar ca a confirmat dand din cap fata de proiectul orginal dar a copiat cu succes o poveste consacrata.

Mary Poppins revine are premiera in tara noastra astazi, vineri 21.12.2018, si este distribuit de Forum Film. Va doresc vizionare placuta.


Trif Vlad nu este nici pe departe la prima sa vizita pe acest blog. Inainte de articolul despre filmul Mary Poppins revine, ultimul film despre care scrisese el fusese productia indiana Rebelii din Hindostan – Thugs of Hindostan.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.